ALTAX Podcast

RSS iTunes

This is a Freebox. You can put any valid HTML in here. Or disable this feature if you don't need it.

BERATI - Model për pastrimin e territorit dhe mbjelljen e pemëve

2022-11-16

Prezantimi i praktikës së mirë, BERATI, model për pastrimin e territorit dhe mbjelljen e pemëve

Prezantimi i praktikës së mirë, BERATI, model për pastrimin e territorit dhe mbjelljen e pemëve pati një përcjellje kritike nga qytetarët, të cilët edhe pse mirëpritën investimet e kryera theksuan faktin se Bashkia ka përpara shumë më tepër nga sa është bërë deri më sot, për tu konsideruar realisht në perceptimin qytetar si një rast suksesi.

Download
Filetype: MP3 - Size: 11 MB - Duration: 11:37m (138 kbps 44100 Hz)

Powered by Podcast Generator, an open source podcast publishing solution | Theme based on Bootstrap