ALTAX Podcast

RSS iTunes

This is a Freebox. You can put any valid HTML in here. Or disable this feature if you don't need it.

Per nje Shqiperi elastike me nje mendesi 180 grade ndryshe

2023-02-01

Për një Shqipëri elastike me një mendësi 180 gradë, ndryshe nga deri më sot

More Download
Filetype: MP3 - Size: 7 MB - Duration: 10:16m (963 kbps 44100 Hz)
Ekonomia në vitin 2023 mbetet mjaftueshëm e çuditshme

2023-01-18

Inflacioni, rritja e normave të interesit, ritmet e ulëta të rritjes, çështjet e pasistemuara të zinxhirit të furnizimit do të shfaqen dukshëm ashtu si edhe në 2022

More Download
Filetype: MP3 - Size: 8 MB - Duration: 14:37m (744 kbps 44100 Hz)
Kontrata e Re Sociale

2023-01-18

Kontrata e Re Sociale - Masterplani i ndërtimit të urës së Re të besimit

More Download
Filetype: MP3 - Size: 7 MB - Duration: 10:12m (967 kbps 44100 Hz)
Politika monetare dhe fiskale vs. kursi i këmbimit valutor

2022-12-19

Në kushtet në të cilat ekonomia, inflacioni dhe borxhi publik janë në nivelet e tyre jo normale, kjo qasje e dollarit ndaj Lekut është një problem, edhe pse jo me përmasat që ka qasja e Euros në treg.

More Download
Filetype: MP3 - Size: 6 MB - Duration: 10:06m (917 kbps 44100 Hz)
Sa të shëndetshme po e mbajnë ekonominë politikat monetare dhe fiskale?

2022-11-27

Rritja e kostove të sektorëve që zhvillojnë ekonominë shqiptare do të jetë një provë e qëndrueshmërisë së tyre në vitin 2023 dhe më tej.

More Download
Filetype: MP3 - Size: 5 MB - Duration: 8:27m (919 kbps 44100 Hz)
BERATI - Model për pastrimin e territorit dhe mbjelljen e pemëve

2022-11-16

Prezantimi i praktikës së mirë, BERATI, model për pastrimin e territorit dhe mbjelljen e pemëve

More Download
Filetype: MP3 - Size: 11 MB - Duration: 11:37m (138 kbps 44100 Hz)
Gjirokastra - Ekonomia që rritet nga turizmi

2022-11-14

Praktika e mirë e zgjedhur është “Ekonomia që rritet nga turizmi“ nga diagnostikimi i performancës vendore

More Download
Filetype: MP3 - Size: 18 MB - Duration: 19:12m (424 kbps 44100 Hz)
Raportit “Buxheti 2023 në këndvështrimin e qytetarëve të Gjirokastrës”

2022-11-14

Në takimin e organizuar si pjesë e aktivitetit të Ditës së Hapur në Gjirokastër mbi prezantimin e Raportit “Buxheti 2023 në këndvështrimin e qytetarëve të Gjirokastrës”

More Download
Filetype: MP3 - Size: 30 MB - Duration: 31:24m (456 kbps 44100 Hz)
Prezantimi i dy Praktikave të Mira, Vlorë 2022

2022-11-10

Dy praktikat e Mira - 1. Vlora kthen Menaxhimin e Mbetjeve në prioritet; 2. Administrimi mirë i te ardhurave

More Download
Filetype: MP3 - Size: 20 MB - Duration: 21:25m (704 kbps 44100 Hz)
Buxheti 2023 në këndvështrimin e qytetarëve të Vlorës

2022-11-10

Në prezantim e Raportit Buxheti 2023 në këndvështrimin e qytetarëve të Vlorës ishte një vëmendje e shtuar nga përfaqësuesit e shoqërisë civile në lidhje me kërkesat e qytetarëve dhe ballafaqimin e gjetjeve të organizatave vendore

More Download
Filetype: MP3 - Size: 5 MB - Duration: 8:55m (836 kbps 44100 Hz)

Powered by Podcast Generator, an open source podcast publishing solution | Theme based on Bootstrap