ALTAX Podcast

RSS iTunes

This is a Freebox. You can put any valid HTML in here. Or disable this feature if you don't need it.

MBI AUDITIMIN SOCIAL NË BERAT, 2022

2022-08-01

Pjesë nga takimi me bashkinë dhe publikun në takimin e Beratit në 9 Qershor 2022

More Download
Filetype: MP3 - Size: 7 MB - Duration: 10:17m (928 kbps 44100 Hz)
Audtimi social

2022-06-07

Ky episod spjegon se çfarë është Auditimi Social

More Download
Filetype: MP3 - Size: 1 MB - Duration: 1:26m (128 kbps 44100 Hz)
Funksionet e Auditit Social

2022-06-07

Sqaron mbi funksionalitetin e auditit social

More Download
Filetype: MP3 - Size: 0 MB - Duration: 0:43m (979 kbps 44100 Hz)
Çfarë është Auditimi Social

2022-06-07

Ky episod spjegon se çfarë është Auditimi Social

More Download
Filetype: MP3 - Size: 1 MB - Duration: 1:26m (976 kbps 44100 Hz)

Powered by Podcast Generator, an open source podcast publishing solution | Theme based on Bootstrap